Υλικά
500γρ φύλλο κρούστας
4 αυγά
250γρ στραγγιστό γιαούρτι
100 ml γάλα
150γρ ελαιόλαδο
300γρ φέτα τριμένη
100 γρ γκούντα τριμένη
αλάτι
μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση
1. Κόβουμε κομματάκια με ένα ψαλίδι τα φύλλα κρούστας και τα αραδιάζουμε στο ταψί.
2. Χτυπάμε με το μίξερ όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνει ένα εννιαίο μίγμα. Περιχύνουμε το μίγμα πάνω στα φύλλα και τα ανακατεύουμε να πάει παντού,αφού λαδώσουμε το ταψί.
3. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδήσει περίπου μισή ώρα.
Νίκη Χρήστου