Υλικά
Πατάτες 6 τεμ κομμένες
Αρακάς 1/2 ποτήρι
Καρότο 1 κομμένο ροδέλες
Βούτυρο 2 κουταλιές σούπας κοφτές ή ελαιόλαδο
Κρεμμύδι 1 ψιλοκομμένο
Ντομάτες 3 ψιλοκομμένες
Κύβο λαχανικών 1 τεμ
Νερό χλιαρό ίσα να σκεπάζει το φαγητό
Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες μας σε μικρότερα κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι,τα σοτάρουμε προσθέτουμε και τις πατάτες , τα γυρίζουμε όλα μαζί, βάζουμε την ντομάτα,τον αρακά,το καρότο,αλάτι,πιπέρι,τον κύβο λαχανικών, το νερό και ψήνουμε μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες. Σερβίρεται ζεστό.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/