Λαζάνια με σπανάκι

images_0aaaaalazania.jpg

Υλικά

μισό πακέτο λαζάνια

800γρ σπανάκι

2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα

1 σκελίδα σκόρδο

300 γρ σάλτσα ντομάτας

100 γρ φέτας

6 φέτες κασέρι

1 ποτήρι νερό

λάδι

αλάτι

πιπέρι

Εκτέλεση

1. Σοτάρουμε σε ένα τηγάνι το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο.

2. Βάζουμε και το σπανάκι και τα σοτάρουμε όλα μαζί μέχρι να μαλακώσουν.

3. Ρίχνουμε και τη σάλτσα,το νερό και τη φέτα σε κομματάκια να πάρουν μια βράση με τα υλικά μας.

4. Αλατοπιπερώνουμε και η γέμισή είναι έτοιμη.

5. Παίρνουμε ένα πυρέξ 30x20cm και στρώνουμε στη βάση λαζάνια.Δημιουργούμε στρώσεις με λαζάνια και γέμιση. Τέλος, αφού έχουμε τελειώσει τις στρώσεις τοποθετούμε το κασέρι πάνω από τα λαζάνια.

6. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου μισή ώρα με 45 λεπτά.

Νίκη Χρήστου

Πηγή : http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas/