Υλικά
400γρ αλεύρι ολικής άλεσης ζέα
100 γρ νερό χλιαρό
100γρ ελαιόλαδο
1 κ.γ. μπέικιν
αλάτι
1 κ.γ. ζάχαρη
100 γρ σουσάμι
100 γρ ηλιόσπορους
Εκτέλεση
1.Σε ένα μπολ βαζουμε το νερό και το λάδι ,ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε πολυ καλά.
2.Αν χρειαστεί επιπλέον προσθέτουμε επιπλέον αλεύρι. Σε ένα μπολ βάζουμε ο σουσάμι μαζί με τους ηλιόσπορους.
3.Πλάθουμε κουλουράκια και τα βουτάμε στο νερό και μετα στο σουσάμι και στους ηλιόσπορους. Τοποθετούμε τα κουλουράκια μας σε ταψί με λαδόκολα και ψήνουμε στος 200 βαθμούς για μισή ώρ
Πηγή : http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas/
Νίκη Χρήστου