Υλικά
Ντάκος ένας μεγάλος λίγο μουσκεμένος
Ντομάτα 1 κομμένη καρέ
Ρόκα 1/2 ματσάκι κομμένο στο χέρι
Λάχανο 1 μπολ τριμμένο
Αγγούρι 1 τεμ κομμένο ροδέλες
Τυρί φέτα 50 γρ κομμένα σε κυβάκια
Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ πολύ ψιλοκομμένο
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Ξύδι
Εκτέλεση
Έχουμε έναν μεγάλο ντάκο του εμπορίου (ή από φούρνο) και τον μουσκεύουμε ελαφρώς με νερό (όχι πολύ). Αφού πλύνουμε , καθαρίσουμε και κόψουμε τα λαχανικά μας , τα αλατίζουμε και γεμίζουμε τον ντάκο. Προσθέτουμε το λάδι και το ξύδι και είναι έτοιμη η δροσερή κι εμφανίσιμη σαλάτα μας.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/