Υλικά
Σφολιάτα 1 φύλλο κομμένο σε τετράγωνα
Μανιτάρια πλευρώτους 500 γρ
Σος βαλσάμικο 3 κουταλιές σούπας
Παρμεζάνα 100 γρ τριμμένη
Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας
Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε τα μανιτάρια σε τηγάνι με το ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσουν,αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με την σος βαλσάμικο. Αφήνουμε να κρυώσουν. Κόβουμε το φύλλο σφολιάτας σε τετράγωνα κομμάτια, τοποθετούμε κάθε κομμάτι σε ταψί που στρώσαμε λαδόκολλα και τα γεμίζουμε με τα μανιτάρια. Πασπαλίζουμε με την τριμμένη παρμεζάνα, διπλώνουμε λίγο τις γωνίες του φύλλο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 – 15 λεπτά περίπου μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδίσει η σφολιάτα μας. Σερβίρονται ζεστά.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/