Υλικά
Ψαρονέφρι 3 τεμ
Ελαιόλαδο 1 κούπα τσαγιού
Πατάτες 4 τεμ
Κολοκυθάκια 500 γρ
Πιπεριά κόκκινη 1 τεμ
Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ
Σκόρδο 2 σκελίδες
Πάπρικα γλυκιά 1/2 κουταλάκι του γλυκού
Ντοματοπολτός 1 1/2 κουτάλι σούπας
Ντομάτες ώριμες 400 γρ αποφλοιωμένες ψιλοκομμένες
Λευκό κρασί 1 ποτήρι του κρασιού
Μανιτάρια στρογγυλά 100 γρ
Μανιτάρια πλευρώτους 100 γρ
Θυμάρι 1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο
Αλάτι -πιπέρι
Κρέμα γάλακτος 250 γρ
Κεφαλογραβιέρα 80 γρ τριμμένη
Εκτέλεση
Κόβουμε το ψαρονέφρι σε μικρότερα κομμάτια, βάζουμε το μισό ελαιόλαδο σε τηγάνι βαθύ να κάψει και τηγανίζουμε για λίγα λεπτά και από τις δύο πλευρές τα κομμάτια μέχρι να ροδίσουν. Κόβουμε σε ροδέλες τις πατάτες, τα κολοκυθάκια , την πιπεριά , το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μανιτάρια. Βάζουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο στο τηγάνι να κάψει,προσθέτουμε την πάπρικα και το πιπέρι, σοτάρουμε τα παραπάνω λαχανικά (εκτός από τα μανιτάρια), προσθέτουμε τον ντοματοπολτό , ανακατεύουμε, σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε τις ντομάτες, προσθέτουμε λίγο νερό , σκεπάζουμε κι αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, το αλάτι, το θυμάρι και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 15 λεπτά. Προσθέτουμε το ψαρονέφρι, ανακατεύουμε κι αφήνουμε για 7-8 λεπτά ακόμη. Τέλος προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος κι αφήνουμε να πήξει. Κλείνουμε την φωτιά, κατεβάζουμε από το μάτι και πασπαλίζουμε με το τυρί. Είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/