Υλικά
Ψωμί του τοστ 6 φέτες
Καπνιστή γαλοπούλα 6 φέτες
Τυρί του τοστ 6 φέτες
Αυγό 1 τεμ
Γάλα 100 ml
Φρυγανιά τριμμένη 4 τεμ
Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα
Βούτυρο για το άλειμμα
Εκτέλεση
Κόβουμε την κόρα γύρω γύρω από τις φέτες του τοστ και τις ανοίγουμε με το πλάστη να γίνουν αρκετά επίπεδες. Αλείφουμε με το βούτυρο όλες τις φέτες και τοποθετούμε στην κάθε φέτα από μία φέτα τυρί και γαλοπούλα. Τις τυλίγουμε σφιχτά σε ρολό και τις σταθεροποιούμε με οδοντογλυφίδες. Σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό μαζί με το γάλα και θρυμματίζουμε τις φρυγανιές στο μπλέντερ. Βουτάμε ένα ένα τα ρολάκια πρώτα στο μείγμα του αυγού και μετά στην τριμμένη φρυγανιά.. Έχουμε βάλει το καλαμποκέλαιο σε τηγάνι να κάψει και ξεκινάμε να τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν κι από τις δύο πλευρές. Τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να φύγει το περιττό λάδι κι είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε ζεστά.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/