Υλικά
Σφολιάτα 2 φύλλα κομμένα τετράγωνα
Τυρί φέτα 300 γρ θρυμματισμένη
Ελιές Καλαμών 100 γρ ψιλοκομμένες
Ντομάτες 3 κομμένες καρέ
Αλάτι -πιπέρι- δυόσμος ξερός
Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας
Κρόκος αυγού 1 τεμ αραιωμένος με νερό
Μαϊντανός ελάχιστος ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
Κόβουμε την σφολιάτα σε τετράγωνα κομμάτια σε ότι μέγεθος θέλουμε. Βάζουμε σε ένα μπολ τα υλικά μας , προσθέτουμε το λάδι και τα ανακατεύουμε (τον κρόκο τον κρατάμε για το τέλος). Γεμίζουμε τα κομμάτια σφολιάτας με το μείγμα που ετοιμάσαμε και κλείνουμε σαν πουγκιά. Τα αλείφουμε με τον αραιωμένο με λίγο νεράκι κρόκο αυγού για να κολλήσουν, τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα (ή στις αντιστάσεις πάνω-κάτω) για 35 -40 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.Στολίζουμε με ντομάτα και μαϊντανό και τα απολαμβάνουμε ζεστά.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/