Πιπεριές Φλωρίνης σαγανάκι

images_0aapiperies-florinis-saganaki-chefoulis.gr_.jpg

Υλικά

    Πιπεριές Φλωρίνης 5-6 τεμ    
    Τυρί φέτα 100 γρ ή άλλο τυρί της αρεσκείας μας    
    Μπέικον 7 φέτες    
    Ελαιόλαδο
    Βαλσάμικο 1 κουτάλι της σούπας    

Εκτέλεση

Πλένουμε τις πιπεριές, τις σκουπίζουμε,τις βάζουμε με λίγο ελαιόλαδο σε ταψάκι και τις ψήνουμε στο γκριλ στους 180 βαθμούς και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν σκούρο χρώμα. Τις βγάζουμε και τις βάζουμε σε σακουλάκι αποθήκευσης φαγητού. Το δένουμε και τις αφήνουμε μέσα εκεί μέχρι να μαλακώσουν για να τις  ξεφλουδίσουμε πιο εύκολα. Θρυμματίζουμε την φέτα ή κάποιο άλλο τυρί, ψιλοκόβουμε 5 φέτες από το μπέικον, ανακατεύουμε μαζί με το τυρί και γεμίζουμε τις πιπεριές. Το υπόλοιπο μπέικον το κόβουμε σε λωρίδες και τυλίγουμε τις πιπεριές. Βάζουμε τις πιπεριές σε ταψάκι με λίγο ελαιόλαδο και τις ψήνουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά περίπου (στον αέρα). Σβήνουμε τον φούρνο και περιχύνουμε με το βαλσάμικο. Είναι έτοιμες να τις απολαύσουμε.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/