Υλικά
Πατάτες 5 κομμένες στα δύο
Ελαιόλαδο 1/2 ποτήρι νερού
Μουστάρδα πικάντικη 2 κουταλιές σούπας
Μέλι 1 κουταλιά σούπας
Δεντρολίβανο
Θυμάρι
Αλάτι – πιπέρι – ρίγανη
Γλυκάνισο 1/2 κουταλάκι γλυκού
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τις πατάτες μας και τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό ίσα να μαλακώσουν. Βάζουμε στο μπλέντερ όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα δουλεύουμε.Καθαρίζουμε τις πατάτες μας και τις κόβουμε στα δύο. Τις βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και τις περιχύνουμε με το μείγμα που δουλέψαμε στο μπλέντερ. Ανακατεύουμε καλά να πάει παντού το μείγμα και τις στρώνουμε σε ταψί, πάνω σε λαδόκολλα. Ψήνουμε στο γκριλ για περίπου 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν κι είναι έτοιμες να τις απολαύσουμε.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/