Υλικά
Καταϊφι 500 γρ
Σαλάμι 10 φέτες ψιλοκομμένες
Ντομάτες 2 μεγάλες κομμένες ροδέλες
Κασέρι 100 γρ τριμμένο
Τυρί φέτα 100 γρ θρυμματισμένη
Γκούντα 50 γρ τριμμένο
Βούτυρο 200 γρ λιωμένο
Αυγό 1 τεμ
Γάλα 100 ml
Αλάτι – πιπέρι – ρίγανη
Εκτέλεση
Χωρίζουμε στα δύο το καταϊφι (αν το έχουμε κατάψυξη το αφήνουμε να ξεπαγώσει),το ξεφτίζουμε πολύ καλά, λιώνουμε το βούτυρο, βουτυρώνουμε ένα ταψί , στρώνουμε το μισό καταΐφι και το βουτυρώνουμε καλά. Απλώνουμε την θρυμματισμένη φέτα,το γκούντα,το μισό κασέρι,το σαλάμι,τις ντομάτες σε ροδέλες να καλύψει τα υλικά, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με ρίγανη. Καλύπτουμε με το υπόλοιπο καταΐφι , περιχύνουμε με το βούτυρο που έμεινε να πάει παντού ώστε να ροδίσει ομοιόμορφα. Χτυπάμε το γάλα με το αυγό και περιχύνουμε το φαγητό μας. Τέλος πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο κασέρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά (χαμηλά) για να ροδίσει καλά πάνω -κάτω και μόλις ροδίσει είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/