Υλικά
Μελιτζάνα 1 μεγάλη
Ντομάτες 2 κομμένες ροδέλες
Μαγιονέζα 2 κουταλιές σούπας
Παρμεζάνα 80 γρ τριμμένη
Αλάτι – πιπέρι
Άνηθο για στολισμό
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πλένουμε την μελιτζάνα και την κόβουμε σε ροδέλες. Βάζουμε τις ροδέλες σε ένα μπολ, τις αλατοπιπερώνουμε, τις λαδώνουμε με το ελαιόλαδο και τις ανακατεύουμε να λαδωθούν καλά. Ζεσταίνουμε λίγο λάδι στην σχάρα και ψήνουμε τις ροδέλες μας (ή στην τοστιέρα αν δεν έχουμε σχάρα). Παράλληλα ετοιμάζουμε το τυρί κρέμα , βάζοντας την τριμμένη παρμεζάνα μαζί με την μαγιονέζα σε ένα μπολ, αλάτι , πιπέρι κι ανακατεύουμε. Στρώνουμε σε πιατέλα τις ροδέλες μελιτζάνας, πάνω σε κάθε ροδέλα βάζουμε από μία ροδέλα ντομάτας , προσθέτουμε και από μία κουταλιά από το τυρί κρέμα που φτιάξαμε, στολίζουμε με άνηθο και απολαμβάνουμε.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/