Υλικά
Σφολιάτα 1 φύλλο κομμένο σε 6 τετράγωνα
Αυγά 6 τεμ
Μπέικον 6 φέτες ψιλοκομμένες
Ρεγκάτο 150 γρ τριμμένο
Αλάτι – πιπέρι
Λαδόκολλα
Εκτέλεση
Ξεπαγώνουμε και κόβουμε σε 6 τετράγωνα κομμάτια το φύλλο σφολιάτας. Τα στρώνουμε σε ταψί που έχουμε βάλει την λαδόκολλα και σε κάθε κομμάτι βάζουμε τριμμένο τυρί, από ένα αυγό και από πάνω ψιλοκομμένο μπέικον. Σηκώνουμε λίγο τα τοιχώματα της σφολιάτας γύρω-γύρω, αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ψηθεί το αυγό και να ροδίσει η σφολιάτα μας. Σερβίρονται ζεστά και τα απολαμβάνουμε.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/