Υλικά
Μανιτάρια λευκά στρογγυλά 4 τεμ.
Κοτόπουλο φιλέτο 1 κιλό
Φύλλα σφολιάτας 3 φύλλα
Ελαιόλαδο 4-5 κουταλιές της σούπας
Λευκό κρασί 1 φλυτζάνι του τσαγιού
Καρότα 2 τεμ.
Σκόρδο 2 σκελίδες
Πράσα 1 τεμ.
Μπέικον 4 τεμ. προαιρετικά
Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ. μέτριο
Πιπεριές Φλωρίνης 2 τεμ.
Μαϊντανός 1 ματσάκι
Ανθότυρο 300 γρ.
Κεφαλογραβιέρα 1 1/2 φλυτζάνι τσαγιού τριμμένη
Κολοκυθάκια 3 τεμ.
Κρόκους αυγών 2 κρόκους
Σουσάμι 1 φλυτζάνι του τσαγιού
Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα φιλέτα κοτόπουλου σε μικρά κομμάτια, τα πλένουμε και τα βάζουμε να στραγγίξουν. Βάζουμε σε ένα τηγάνι ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κομμάτια από το κοτόπουλο, προσθέτουμε αλάτι-πιπέρι και τα σβήνουμε με το κρασί. Καθαρίζουμε τα λαχανικά, τα πλένουμε, τα μανιτάρια δεν τα πλένουμε τα σκουπίζουμε απαλά και τα κόβουμε σε φέτες, βγάζουμε το εξωτερικό φύλλο του πράσου, το πλένουμε και το κόβουμε σε ροδέλες, καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο , καθαρίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε μπαστουνάκια το ίδιο και τις πιπεριές. Προσθέτουμε όλα τα υλικά αυτά στο τηγάνι με το κοτόπουλο να σοταριστούν, προαιρετικά βάζουμε και ψιλοκομμένα κομμάτια μπέικον. Μόλις είναι έτοιμα αποσύρουμε από την φωτιά το τηγάνι και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Τρίβουμε τα τυριά, πλένουμε και ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό, τα προσθέτουμε μέσα στο τηγάνι και ανακατεύουμε καλά. Αλευρώνουμε τα φύλλα σφολιάτας και τοποθετούμε στο καθένα αρκετή ποσότητα από την γέμιση που φτιάξαμε, τα τυλίγουμε σε ρολό και βρέχουμε τις άκρες για να κολλήσουν. Τοποθετούμε τα ρολά σε ένα ταψί που του έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί, χτυπάμε τους κρόκους μαζί με λίγο νερό και αλείφουμε τα ρολά μας ενώ στο τέλος πασπαλίζουμε με το σουσάμι. Τα ψήνουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς περίπου (ανάλογα τον φούρνο μας) και μόλις είναι έτοιμα τα βγάζουμε από τον φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Τα κόβουμε σε φέτες και τα σερβίρουμε σε πιατέλα.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/