images_aspetsofai-chefoulis.gr_.jpg

Υλικά

    Λουκάνικα χωριάτικα 4 – 5 τεμ κομμένα ροδέλες    
    Ελαιόλαδο 1 κουταλιά σούπας    
    Πιπεριές κέρατο 7 τεμ χοντροκομμένες    
    Σκόρδο 1 σκελίδα ψιλοκομμένη    
    Ντομάτες 3 χοντροκομμένες    
    Νερό 1 ποτήρι    
    Αλάτι- πιπέρι
    Ζάχαρη στην άκρη του κουταλιού    
    Λευκό κρασί 1/2 ποτήρι νερού    

Εκτέλεση

Κόβουμε τα λουκάνικα σε ροδέλες , τις πιπεριές τις κόβουμε χοντροκομμένες όπως και τις ντομάτες. Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το λάδι κι όταν ζεσταθεί προσθέτουμε τα λουκάνικα,τις πιπεριές και το σκόρδο ψιλοκομμένο, τα σοτάρουμε ελαφρώς και προσθέτουμε τις ντομάτες, το νερό,το αλάτι, το πιπέρι και την ζάχαρη. Αφήνουμε να ψηθούν για 10 λεπτά και τέλος σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/