Υλικά
Μπαγκέτα λευκή 1
Τυρί κρέμα 1 πακέτο
Ρεγκάτο 1 φλυτζάνι τσαγιού τριμμένο
Παριζάκι 10 φέτες κομμένες σε κυβάκια
Ντομάτα 1 κομμένη σε κυβάκια
Αγγουράκια τουρσί 10 κομμένα σε μικρά κομματάκια
Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση
Αδειάζουμε την μπαγκέτα βγάζοντας όλη την ψίχα προσεκτικά μην τη σπάσουμε. Σε ένα μπολ αδειάζουμε το τυρί κρέμα και το χτυπάμε με το μίξερ να αφρατέψει λίγο.Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε καλά. Ξεκινάμε να γεμίζουμε την μπαγκέτα με το μείγμα που φτιάξαμε προσπαθώντας να την γεμίσουμε σωστά χωρίς να αφήσουμε κενά. Μόλις την γεμίσουμε την τυλίγουμε σφικτά με διαφανή μεμβράνη και την βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες. Την βγάζουμε και την κόβουμε σε φετούλες και έτοιμη για σερβίρισμα.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/