Υλικά
Βούτυρο 250 γρ λιωμένο
Φαρίνα 500 γρ
Μπέικιν πάουντερ 1 κουταλάκι γλυκού
Αυγά 4 τεμ
Ζάχαρη 1 1/2 ποτήρι
Γάλα 1 ποτήρι
Μαστίχα Χίου 1 κουταλάκι γλυκού κοπανισμένη
Εκτέλεση
Λιώνουμε ελαφρώς το βούτυρο , το αδειάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε μέσα όλα τα υλικά μας . Χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να ανακατευτούν όλα τα υλικά μας και αδειάζουμε το μείγμα σε φόρμα σιλικόνης για κέικ. Ψήνουμε στον φούρνο στους 170 βαθμούς για 45 – 50 λεπτά. Όταν τρυπήσουμε με το μαχαίρι μας να μην αφήσει υλικό πάνω στην λεπίδα (μόνο υδρατμούς) και είναι έτοιμο. Το βγάζουμε από τον φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει. Το βγάζουμε από την φόρμα και είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/