images_augosalata-chefoulis.gr_.jpg

Υλικά

    Αυγά 8 βραστά    
    Πατάτες 3 μεγάλες βρασμένες    
    Φρέσκα κρεμμυδάκια 4    
    Κρεμμύδι ξερό 1    
    Μαϊντανός 3 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένος    
    Άνηθος 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένος    
    Μαγιονέζα 2 φλυτζάνια τσαγιού    
    Μουστάρδα 2 κουταλιές σούπας    
    Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε τα αυγά για 6-7 λεπτά. Αφού βράσουν τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε κύβους. Καθαρίζουμε και βράζουμε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν καλά και τις κόβουμε σε μικρά κυβάκια. Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το ξερό κρεμμύδι . Σε μια σαλατιέρα βάζουμε τα κρεμμύδια, τις κομμένες πατάτες και τα αυγά ,τα ανακατεύουμε ελαφρώς. Αναμειγνύουμε την μαγιονέζα με την μουστάρδα και ρίχνουμε το μείγμα μας στην σαλατιέρα. Αλατοπιπερώνουμε , ανακατεύουμε ελαφρώς και πασπαλίζουμε στο τέλος με τον ψιλοκομμένο άνηθο και μαϊντανό.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/