Υλικά
Φασολάκια πράσινα 1 κιλό
Μαϊντανός 1/2 ματσάκι (ψιλοκομμένο)
Κρεμμύδια ξερά 2 μέτρια (χονδροκομμένα)
Ψιλοκομμένα ντοματάκια 1 κονσέρβα
Ελαιόλαδο 1/2 φλΙτζάνι τσαγιού
Κοτόπουλο στήθος 1/2 κιλό
Αλάτι -πιπέρι
Κόκκινη πιπεριά 1 κομμένη σε λωρίδες
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τα φασολάκια. Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε το κοτόπουλο, το οποίο έχουμε κόψει σε μπουκίτσες, μέχρι να ροδίσει, μαζί με τις πιπεριές. Σε κατσαρόλα βάζουμε τα φασολάκια, το 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, τα ντοματάκια και τα αφήνουμε με το καπάκι μισάνοιχτο σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά περίπου (μέχρι να μαραθούν). Προσθέτουμε μέσα το κοτόπουλο και στο τέλος τον μαϊντανό. Ρίχνουμε και λίγο νεράκι (1 φλιτζάνι τσαγιού),αλατοπίπερο και αφήνουμε να ψηθεί το φαγητό μας για 20-30 λεπτά.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/