Υλικά
Καταϊφι 600 γρ
Κεφαλογραβιέρα 1 φλιτζάνι του τσαγιού τριμμένο
Ροκφόρ 1 φλιτζάνι του τσαγιού τριμμένο
Κεφαλοτύρι 1 φλιτζάνι του τσαγιού τριμμένο
Μετσοβόνε καπνιστό 1 φλιτζάνι του τσαγιού τριμμένο
Μοτσαρέλα 1 φλιτζάνι του τσαγιού τριμμένο
Τυρί γκούντα 1 φλιτζάνι του τσαγιού τριμμένο
Γάλα 4 -5 φλιτζάνια του τσαγιού
Αυγά 4 τεμ
Πιπέρι 1 κουταλάκι του γλυκού
Δυόσμος 1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένος
Βούτυρο ή μαργαρίνη 3 κουταλιές της σούπας
Εκτέλεση
Ανοίγουμε με τα χέρια μας το καταϊφι, το ξύνουμε και το χωρίζουμε σε δύο ίσα μέρη. Βάζουμε τα τυριά όλα σε ένα μπολ και προσθέτουμε τον τριμμένο δυόσμο. Αλείφουμε ένα ταψί στρογγυλό με το βούτυρο και στρώνουμε το μισό καταϊφι.Αδειάζουμε επάνω στο καταϊφι το μείγμα τυριών. Σκεπάζουμε με το άλλο μισό καταϊφι. Σε μπολ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε το γάλα,το πιπέρι και περιχύνουμε το καταϊφι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς,ανάλογα με τον φούρνο μας για 40 λεπτά . Το βγάζουμε από τον φούρνο, το κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/