Υλικά
Για την ζύμη
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κιλό
Ξηρή μαγιά στιγμής 1 φακελάκι λιωμένη σε λίγο νερό
Ζάχαρη 1 κουταλάκι γλυκού
Αλάτι 1/2 κουταλάκι γλυκού
Ελαιόλαδο 1 φλιτζανάκι του καφέ
Νερό όσο πάρει
Για την γέμιση
Τυρί γκούντα 200 γρ τριμμένο
Κέτσαπ 4 κουταλιές σούπας
Σουτζούκι 15-20 φετούλες
Ρίγανη ξερή 1/2 κουταλάκι γλυκού
Πιπεριά κέρατο 1 κομμένη ροδέλες
Πάπρικα γλυκιά
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι. Λιώνουμε την μαγιά σε 1/2 ποτήρι με νερό και την προσθέτουμε στο αλεύρι μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά . Ζυμώνουμε προσθέτοντας λίγο λίγο νερό μέχρι να γίνει μια σφιχτή ζύμη. Την αφήνουμε για 15 λεπτά να ξεκουραστεί και ανοίγουμε την ζύμη με τον πλάστη. Λαδώνουμε την λαμαρίνα και τοποθετούμε μέσα την ζύμη.Απλώνουμε την κέτσαπ σε όλη την επιφάνεια της ζύμης και πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη. Στρώνουμε το σουτζούκι διάσπαρτα ώστε να υπάρχει σε όλη την επιφάνεια της ζύμης και πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί.Ρίχνουμε τις πιπεριές διάσπαρτα και πασπαλίζουμε με λίγη γλυκιά πάπρικα.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και ψήνουμε για περίπου 20-30 λεπτά στις αντιστάσεις, πάντα ανάλογα τον φούρνο μας.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/