Ομελέτα μακαρονιών

images_omeleta-makaronion-chefoulis.gr_.jpg

Υλικά

    Αυγά 6 τεμ    
    Τυρί ρεγκάτο 100 γρ τριμμένο ή κεφαλοτύρι    
    Γάλα 1 φλιτζάνι του καφέ    
    Πιπέρι
    Βούτυρο 2 κουταλιές σούπας    

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι αντικολλητικό λιώνουμε το βούτυρο και στρώνουμε από πάνω τα μακαρόνια που μας περίσσεψαν (είτε με σάλτσα είτε χωρίς). Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά ,το γάλα,το πιπέρι και το τριμμένο τυρί και περιχύνουμε τα μακαρόνια μας. Κλείνουμε με το καπάκι και ψήνουμε για περίπου 5 – 8 λεπτά από την μια πλευρά μέχρι να ροδίσει,το γυρίζουμε, το ψήνουμε και από την άλλη πλευρά και είναι έτοιμο να απολαύσουμε ζεστό.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/