Μεσογειακά καναπεδάκια με σφολιάτα

images_mesogiaka-kanapedakia-me-sfolliata-chefoulis.gr_.jpg

Υλικά

    Φύλλο σφολιάτας 2 φύλλα κομμένα στρογγυλά    
    Ντομάτα 4 – 5 κομμένες ροδέλες    
    Κρεμμύδια ξερά 3 τεμ κομμένα ροδέλες    
    Ρίγανη
    Αυγό 1 μόνο τον κρόκο    
    Γάλα λιγο    

Εκτέλεση

Ξεπαγώνουμε τα φύλλα σφολιάτας μας και κόβουμε σε στρογγυλά κομμάτια. Τοποθετούμε σε ταψί λαδόκολλα, στρώνουμε τα κομμένα σφολιατάκια, τα αλείφουμε με τον αραιωμένο με λίγο γάλα κρόκο αυγού  και σε κάθε ένα βάζουμε από 1 φέτα ντομάτας, 1 φέτα κρεμμύδι, πασπαλίζουμε με ρίγανη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 170 βαθμούς για 10 – 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και να φουσκώσουν. Σερβίρουμε και τα απολαμβάνουμε.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/