Αυγά στραπατσάδα (menemen)

images_auga-strapatsada-chefoulis.gr_.jpg

Υλικά

    Αυγά 5 τεμ    
    Ντομάτες φρέσκιες 5 τριμμένες στον τρίφτη    
    Πιπεριά κέρατο 1 τεμ ψιλοκομμένη    
    Βούτυρο 2 κουταλιές σούπας κοφτές    
    Αλάτι – πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένουμε τις ντομάτες και τις τρίβουμε στον τρίφτη και ψιλοκόβουμε την πιπεριά. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο να λιώσει,μετά προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες , την πιπεριά,αφήνουμε να βράσουν μέχρι να τραβήξει η ντομάτα τα υγρά της και προσθέτουμε τα αυγά ,το αλάτι και το πιπέρι. Ελαφρώς τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να ψηθούν. Σερβίρεται ζεστό.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/