http://www.e-radio.gr/Fly-104-Thessaloniki-i304/live

images_tzatziki-enalaktiko-chefoulis.gr_.jpg

Υλικά

    Γιαούρτι στραγγιστό 5 κουταλιές της σούπας    
    Καρότο 1 μέτριο καρότο    
    Σκόρδο 1 1/2 σκελίδα    
    Ξύδι 1/2 κουταλιά της σούπας    
    Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

Τρίβουμε το καρότο στην πολύ λεπτή μεριά του τρίφτη. Πολτοποιούμε το σκόρδο κι ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ. Αλατοπιπερώνουμε ανάλογα με τα γούστα μας, δοκιμάζοντας πάντα κι είναι έτοιμο να συνοδεύσει ψητά και τηγανητά.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/