Υλικά
Σιμιγδάλι ψιλό 1/2 πακέτο
Κουκουνάρια 1 κουταλιά σούπας γεμάτη
Καλαμποκέλαιο 1 ποτήρι
Μαρμελάδα φράουλα
Για το σιρόπι
Ζάχαρη 1 ποτήρι νερού
Νερό 2 ποτήρια
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό και την ζάχαρη και το βράζουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Σε άλλη κατσαρόλα βάζουμε το καλαμποκέλαιο και τα κουκουνάρια, τα ροδίζουμε ελαφρώς και προσθέτουμε το σιμιγδάλι. Ανακατεύουμε συνεχώς για περίπου 5 λεπτά σε μέτρια φωτιά για να μην μας μαυρίσει (θέλουμε να έχει λευκό χρώμα).Προσθέτουμε το σιρόπι προσεκτικά να μην καούμε κι ανακατεύουμε. Αφήνουμε να ψηθεί για 5 λεπτά μέχρι να απορροφήσει το σιρόπι. Το σκεπάζουμε με μια πετσέτα κουζίνας. Σερβίρουμε σε φορμάκια , από πάνω περιχύνουμε με μαρμελάδα φράουλα κι απολαμβάνουμε.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/