Υλικά
Καταϊφι 250 γρ τριμμένο και παγωμένο
Ζάχαρη 120 γρ
Βούτυρο 200 γρ λιωμένο
Κουβερτούρα 250 γρ λιωμένη
Μέλι 1 κουταλιά σούπας
Εκτέλεση
Θρυμματίζουμε με το χέρι σε ένα μπολ το καταϊφι έτσι όπως είναι παγωμένο από την κατάψυξη. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το λιωμένο βούτυρο. Ανακατεύουμε με το χέρι καλά και τα ζυμώνουμε. Χωρίζουμε τη ζύμη σε 16 ίσα μέρη, περίπου 30 γρ το καθένα. Τα πλάθουμε μπαλάκια , τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα και χρησιμοποιώντας ένα τσέρκι μικρό στρογγυλό 8 εκ. πιέζουμε το καθένα μέσα στο τσέρκι για να πάρει το σχήμα του και να έχει το ίδιο πάχος σε όλη την επιφάνεια. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς (ανάλογα τον φούρνο μας) για 20-25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν καλά. Όταν τα βγάλουμε από τον φούρνο είναι μαλακά αλλά μέσα σε 5-10 λεπτά έτσι όπως κρυώνουν σφίγγουν. Ενώ τα αφήνουμε να κρυώσουν, λιώνουμε σε κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά την σοκολάτα και προσθέτουμε το μέλι. Ανακατεύουμε καλά και βουτάμε τη μισή πλευρά από κάθε δισκάκι καταϊφιού που κρύωσε στην σοκολάτα. Τα αφήνουμε στη λαδόκολλα να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα και μόλις κρυώσουν τα απολαμβάνουμε.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/