Υλικά
Ταλιατέλες 500 γρ (1 πακέτο)
Τυρί κρέμα 250 γρ
Μπλέ τυρί 100 γρ
Παρμεζάνα ή κεφαλογραβιέρα 100 γρ
Γάλα 1 φλιτζάνι του τσαγιού
Φουντούκι ή κουκουνάρι
Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε σε κατσαρολάκι το τυρί κρέμα,το μπλέ τυρί και το γάλα και σε χαμηλή φωτιά αφήνουμε να λιώσουν αργά,ανακατεύοντας συνέχεια με ξύλινη κουτάλα. Μόλις πάρουν βράση και λιώσουν αλατοπιπερώνουμε.Βράζουμε σε κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό τις ταλιατέλες ,σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τις σουρώνουμε και τις βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.Περιχύνουμε με τη σάλτσα τυριών, πασπαλίζουμε με τη τριμμένη παρμεζάνα ή κεφαλογραβιέρα (ή άλλο τυρί της αρεσκείας μας) και τέλος πασπαλίζουμε με καραμελωμένα φουντούκια ή καβουρδισμένο κουκουνάρι κι αν θέλουμε τρίβουμε επιπλέον φρέσκο πιπεράκι.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/