Υλικά
Μοτσαρέλα φρέσκια
Ντομάτα
Βαλσάμικο
Βασιλικός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
Κόβουμε την φρέσκια μοτσαρέλα σε κυβάκια ή ροδέλες. Πλένουμε και κόβουμε την ντομάτα σε κυβάκια ή ροδέλες (ή τις ντομάτες ανάλογα την ποσότητα που θα φτιάξουμε). Τοποθετούμε εναλλάξ μοτσαρέλα – ντομάτα (δείτε φωτογραφία), περιχύνουμε με βαλσάμικο και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο βασιλικό. Προαιρετικά μπορούμε να αλατίσουμε.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/