Υλικά
Βούτυρο 250 γρ
Ζάχαρη 1 ποτήρι
Αυγά 2 τεμ
Γάλα 4 κουταλιές σούπας
Κακάο 2 κουταλιές σούπας γεμάτες
Πορτοκάλι 1 τεμ το ξύσμα του
Λεμόνι 1 τεμ το ξύσμα του
Φαρίνα 4 ποτήρια
Φουντούκια 100 γρ τριμμένα
Μπέικιν πάουντερ 1 κουταλάκι γλυκού
Σοκολάτα λευκή 150 γρ λιωμένη για στόλισμα
Εκτέλεση
Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μας εκτός από το αλεύρι,το μπέικιν πάουντερ, το τριμμένο φουντούκι και την λευκή σοκολάτα και τα χτυπάμε με το μίξερ πολύ καλά.Προσθέτουμε τα τριμμένα φουντούκια,το αλεύρι σταδιακά, μαζί με το μπέικιν πάουντερ και συνεχίζουμε να τα χτυπάμε όλα μαζί καλά μέχρι να έχουμε μια ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια μας. Ανοίγουμε με την βοήθεια του πλάστη την ζύμη, κόβουμε με στρογγυλή κουπ πατ στρογγυλά κομμάτια ( ή με ένα ποτήρι) και με ένα μικρότερο ποτήρι κόβουμε το κέντρο ώστε να αποκτήσουν τρύπα στην μέση (βλ εικόνα). Τα στρώνουμε πάνω σε λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 10 – 15 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο μας).Τα αφήνουμε να κρυώσουν.Λιώνουμε την λευκή σοκολάτα, την βάζουμε σε κορνέ , στολίζουμε με ρίγες τα μπισκότα μας κι είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/