Υλικά
Γαρίδες 1 κιλό μικρές καθαρισμένες
Ξύδι 2 κουταλιές της σούπας για το βράσιμο
Πατάτες 4 τεμ βρασμένες
Αγγουράκια τουρσί 2-3 τεμ κομμένα ροδέλες
Λάχανο μέτριο 1/4 από το λάχανο τριμμένο
Κάπαρη 2- 3 κουταλιές της σούπας
Πιπεριά Φλωρίνης 1/2 τεμ κομμένη ροδέλες
Ελαιόλαδο 1/2 κούπα τσαγιού
Αλάτι -πιπέρι- πάπρικα
Λεμόνι 1 κουταλιά της σούπας από τον χυμό του
Μουστάρδα 1 1/2 κουτάλι της σούπας
Μαϊντανός 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένος για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Πλένουμε τις γαρίδες ,τις βράζουμε σε κατσαρόλα με νερό, το ξύδι κι αλάτι για 5 λεπτά και τις στραγγίζουμε.Βράζουμε τις πατάτες,τις στραγγίζουμε ,τις κόβουμε σε κύβους και τις βάζουμε σε σαλατιέρα. Προσθέτουμε στη σαλατιέρα το λάχανο τριμμένο, τα αγγουράκια και την πιπεριά Φλωρίνης σε ροδέλες και την κάπαρη. Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά και τέλος προσθέτουμε τις γαρίδες. Βάζουμε στο μπλέντερ το ελαιόλαδο,την μουστάρδα,τον χυμό λεμονιού,αλάτι,πιπέρι,πάπρικα , τα δουλεύουμε μαζί και περιχύνουμε την σαλάτα.Γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και την απολαμβάνουμε.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/