Υλικά
• ¾ φλ. ελαιόλαδο
• ½ κιλό φιλέτο μοσχάρι
• ½ κιλό στήθος κοτόπουλο
• 1 κρεμμύδι
• 1 μεγάλη πατάτα
• 1 κολοκυθάκι
• 250 γρ. ρεβίθια
• Aλάτι, πιπέρι
• 2 κ.σ. δυόσμο
• 6 φλιτζάνια νερό
• ½ φλ. λεπτές χυλοπίτες
• ½ φλ. αρακά
• 1 κονσέρβα πελτέ τομάτας
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα, ρίχνουμε το ελαιόλαδο, κόβουμε σε κύβους και τσιγαρίζουμε το κρέας και το κοτόπουλο. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι τις πατάτες και το κολοκυθάκι και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε το νερό και μέσα εκεί τα ρεβίθια, αλάτι και πιπέρι. Τα αφήνουμε τα πάρουν μια βράση, ρίχνουμε τον δυόσμο, τα ανακατεύουμε και σε χαμηλή φωτιά τα σιγοβράζουμε για ένα 20 λεπτό. Ρίχνουμε τις χυλοπίτες και τον αρακά και τα αφήνουμε να βράσουν λίγο ακόμη. Τελευταίο προσθέτουμε τον ντοματοπελτέ. Τα βράζουμε όλα μαζί για άλλο ένα τέταρτο.
Πηγή : http://www.nutrimed.gr