Αβγά με κάππαρη

images_avgame.jpg

Υλικά

• 3 αβγά
• 1 φλιτζάνι κάππαρη (120 γρ.)
• 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο (150 γρ.)
• ελαιόλαδο (30 γρ.)
• αλάτι – πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι σοτάρετε το κρεμμύδι και έπειτα προσθέτετε την κάππαρη. Χτυπάτε τα αβγά σε ένα μπολ και στη συνέχεια τα προσθέτετε στο τηγάνι. Ανακατεύετε μέχρι να σταθεροποιηθούν τα αβγά και σερβίρετε με ψωμί και ντοματοσαλάτα.

Πηγή : http://www.nutrimed.gr