Υλικά
πατάτες
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι
μυρωδικά που επιθυμείτε όπως: πιπέρι, ρίγανη, σκόρδο κ.ά.
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζετε τις πατάτες και τις κόβετε σε όσο πιο λεπτές φέτες μπορείτε (είτε με το μαχαίρι ή με αποφλοιωτή) ώστε το αποτέλεσμα να θυμίζει πατατάκια.
Παίρνετε ένα πιάτο, το λαδώνετε στον πάτο και απλώνετε επάνω τις φέτες πατάτας. Προσοχή ώστε να μην ακουμπάει η μια την άλλη. Τις λαδώνετε και αυτές και προσθέτετε το αλάτι και τα μυρωδικά που επιθυμείτε.
Ψήνετε στη μέγιστη ένταση για 5 λεπτά ανάλογα με το φούρνο σας.
Από τη συντακτική ομάδα του dietup.gr