Υλικά
1 πακέτο φύλλο κρούστας λεπτό
150 γρ λουκάνικα ψιλοκομμένα
100 γρ ζαμπόν ψιλοκομμένο
100 γρ γκούντα τριμμένο
100 γρ ρεγκάτο τριμμένο
3 ντομάτες λωρίδες
1 πιπεριά κόκκινη κομμένη ροδέλες
1 πιπεριά πράσινη κομμένη ροδέλες
150 ml γάλα
2 τεμ αυγά
200 γρ βούτυρο λιωμένο
Σουσάμι προαιρετικά
Εκτέλεση
Κόβουμε το φύλλο στην μέση κάθετα ώστε να βάλουμε το μισό κάτω και το υπόλοιπο πάνω από την γέμιση. Λιώνουμε το βούτυρο και βουτυρώνουμε ένα ταψί. Στρώνουμε τα φύλλα που θα χρησιμοποιήσουμε για τον πάτο του ταψιού βουτυρώνοντας καλά. Βάζουμε όλα τα υλικά με την σειρά (εκτός το γάλα και τα αυγά), κρατάμε λίγο ρεγκάτο και κόκκινη πιπεριά για το τέλος. Καλύπτουμε με τα υπόλοιπα φύλλα βουτυρώνοντας καλά και κόβουμε σε κομμάτια την πίτσα. Χτυπάμε τα αυγά μαζί με το γάλα και περιχύνουμε την πίτσα μας. Τέλος πασπαλίζουμε με το τυρί και την πιπεριά που κρατήσαμε, ενώ αν θέλουμε πασπαλίζουμε και με σουσάμι. Αφήνουμε για 10 λεπτά να απορροφηθούν τα υγρά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσει καλά (ανάλογα τον φούρνο μας). Αφήνουμε λίγο να κρυώσει κι είναι έτοιμη να την απολαύσουμε.
πηγή: chefoulis.gr