Υλικά
1 φύλλο σφολιάτα κομμένο σε 6 τετράγωνα
6 τεμ αυγά
6 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
150 γρ ρεγκάτο τριμμένο
Αλάτι – πιπέρι
Λαδόκολλα
Eκτέλεση
Ξεπαγώνουμε και κόβουμε σε 6 τετράγωνα κομμάτια το φύλλο σφολιάτας. Τα στρώνουμε σε ταψί που έχουμε βάλει την λαδόκολλα και σε κάθε κομμάτι βάζουμε τριμμένο τυρί, από ένα αυγό και από πάνω ψιλοκομμένο μπέικον. Σηκώνουμε λίγο τα τοιχώματα της σφολιάτας γύρω-γύρω, αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ψηθεί το αυγό και να ροδίσει η σφολιάτα μας. Σερβίρονται ζεστά και τα απολαμβάνουμε.
πηγή: chefoulis.gr