Υλικά
340 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ή γάλακτος σε μικρά κομμάτια
3 φλ. τσαγιού δημητριακά αρεσκείας σας [μιούσλι ή με μέλι κ.λ.π.]
Εκτέλεση
Λιώνετε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. [προαιρετικά προσθέστε 1-2 κ.γ. φυτικό λάδι για να σας διευκολύνει στο λιώσιμο].
Βάζετε λαδόκολλα σε ένα ορθογώνιο σκεύος 10 Χ 15 εκ., ρίχνετε μέσα τη λιωμένη σοκολάτα και την απλώνετε σε όλη την επιφάνεια της λαδόκολλας με την ανάποδη ενός βρεγμένου κουταλιού.
Πασπαλίζετε από πάνω τα δημητριακά αρεσκείας σας [αν είναι μεγάλα τα τρίβετε με τα χέρια σας] τα πιέζετε ελαφρά να κολλήσουν στη σοκολάτα και βάζετε το πυρέξ στο ψυγείο να κρυώσει καλά η σοκολάτα.
Μόλις κρυώσει σπάζετε σε κομμάτια τις μπάρες σοκολάτας και σερβίρετε.
πηγή: sintayes.gr