Υλικά
1 φύλλο σφολιάτα
1 αυγό μόνο τον κρόκο
1 μικρό βαζάκι πάστα ελιάς του εμπορίου
Ρίγανη για πασπάλισμα
Εκτέλεση
Αφήνουμε να ξεπαγώσει η σφολιάτα μας, με τον πλάστη την ανοίγουμε να γίνει πιο λεπτή, την αλείφουμε με πάστα ελιάς με μια σπάτουλα ίσα να την σκεπάσει. Κόβουμε την σφολιάτα στα δύο , τυλίγουμε σε ρόλο τα κομμάτια, αλείφουμε με κρόκο αυγού αραιωμένο με λίγο λάδι,πασπαλίζουμε με ρίγανη,τα κόβουμε και τα τοποθετούμε σε ταψί πάνω σε λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς για περίπου 10 – 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν κι είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε.
πηγή: chefoulis.gr