Ρολά μπισκότου με μαρμελάδα με 3 μόνο υλικά

images_15_10-566x350.jpg

Υλικά

1 πακέτο μπισκότα
225 γρ. γλυκόζη
225 γρ. μαρμελάδα αρεσκείας σας

Εκτέλεση

Θρυμματίζετε τα μπισκότα στο μούλτι ή με ένα πλάστη. Λιώνετε τη γλυκόζη σε ένα κατσαρολάκι και ανακατεύετε μέσα σε αυτή τα θρυμματισμένα μπισκότα.
Βάζετε ένα λαδόχαρτο [διαστάσεων 20x30cm] στην επιφάνεια εργασίας σας. Ρίχνετε το μείγμα πάνω σε αυτό και καλύπτετε με ένα δεύτερο λαδόχαρτο ίδιων διαστάσεων. Όπως έχετε το μείγμα καλυμμένο με το δεύτερο λαδόχαρτο, δουλεύετε με τη βοήθεια του πλάστη πάνω από το λαδόχαρτο μέχρι το μείγμα να απλωθεί [σαν να ανοίγετε φύλλο].
Αφαιρείτε το πάνω λαδόχαρτο. Απλώνετε επάνω στο μείγμα [σε μορφή φύλλου πλέον] τη μαρμελάδα της αρεσκείας σας, και το τυλίγετε σε ρολό [χωρίς το κάτω λαδόχαρτο]. Αφήνετε στο ψυγείο για 1 ώρα να κρυώσει κόβετε σε ροδέλες και σερβίρετε.

Προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε στη γέμιση μια χούφτα καλοψημένα και σπασμένα αμύγδαλα ή φουντούκια επάνω στη γέμιση, κι έπειτα να τυλίξετε το ρολό.

πηγή: sintayes.gr