Υλικά
1 χωριάτικο λουκάνικο
1 κομμάτι λάχανο (200γρ)
1.5 λίτρο νερό
1 καρότο, 1 πατάτα, 1 κρεμμύδι
1 κλωναράκι σέλινο
1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
1 κουταλιά σόγια σως
αλάτι, πιπέρι, κύμινο
1 φέτα Ψωμί με πιπεριές και άνηθο
Εκτέλεση
Κόβεις την πιπεριά σε μικρά κομμάτια και τις βάζεις λίγο να τσιγαριστούν σε λίγο ελαιόλαδο. Κόβεις το καρότο και το λουκάνικο σε ροδέλες λεπτές, την πατάτα σε μικρά κυβάκια και τα ρίχνεις όλα μέσα. Σ’ αυτό το σημείο ρίχνεις λίγο κύμινο. Κόβεις το κρεμμύδι και το ρίχνεις και αυτό στην κατσαρόλα. Κόβεις το λάχανο , το τρίβεις λίγο με αλατάκι και το ρίχνεις μαζί με τα υπόλοιπα. Περιμένεις λίγο να μαλακώσει το λάχανο και να σωταριστούν τα υλικά και μετά ρίχνεις τη σόγια σος. Κόβεις το σέλινο και το ρίχνεις και αυτό. Προσθέτεις λίγο λαδάκι, αλάτι και νερό και το αφήνεις να βράσει. Τσεκάρεις να έχουν μαγειρευτεί οι πατάτες και τα καρότα και το σερβίρεις με ψωμί και λίγο ψιλοκομμένο σέλινο από πάνω.
πηγή: bletsas.gr