Υλικά
1 κιλό φασολάκια φρέσκα (αμπελοφάσολα ή βελόνες)
2 σκελίδες σκόρδο
2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα
1/2 φλυτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
1/2 φλυτζάνι του τσαγιού ξύδι απλό ή βαλσάμικο
Αλάτι-πιπέρι
1/2 ματσάκι μαϊντανό
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα φασολάκια, στη συνέχεια τα βράζουμε σε άφθονο νερό. Αφού βράσουν τα αφήνουμε να στραγγίξουν. Τα βάζουμε σε μια σαλατιέρα, ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τον μαϊντανό και τα περιχύνουμε με το λάδι και το ξύδι.
πηγή: chefoulis.gr