Υλικά
1 κιλό πατάτες 1 κιλό
2 σκελίδες σκόρδο
1 κ.σ δενδρολίβανο
1 φλυτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
1 λεμόνι
Αλάτι – πιπέρι
3 ποτήρια του νερού νερό
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες. Τις βάζουμε στο ταψί, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το σκόρδο, το δενδρολίβανο, το λεμόνι και το λάδι. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε και το νερό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 1 περίπου ώρα.
πηγή: chefoulis.gr