Ινδικό λάσι με γιαούρτι, μπανάνες και ανθόνερο

images_3_indiko-lasy-me-anthotiro-kai-giaourti.png

Υλικά 

125 ml γάλα καρύδας
250 γρ. TOTAL
200 γρ. μπανάνες καθαρισμένες
3 κ. σ. ανθόνερο
4 κ. σ. ζάχαρη
Φιστίκια Αιγίνης ψιλοκομμένα

Εκτέλεση 

Χτυπάμε στο μπλέντερ για 2-3 λεπτά το γάλα, το TOTAL, τις μπανάνες κομμένες σε μεγάλα κομμάτια, τη ζάχαρη και το ανθόνερο.
Μοιράζουμε το μείγμα στα ποτήρια, πασπαλίζουμε με λίγα φιστίκια Αιγίνης και σερβίρουμε αμέσως.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΦ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟ