Υλικά
4 φέτες ψωμί (μπαγιάτικο)
½ κεσεδάκι γιαούρτι TOTAL 2%
2 αβγά
½ κουταλάκι αλάτι
1 κουταλιά Μέλι για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Ανάβουμε το μάτι και βάζουμε λίγο λάδι. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και βάζουμε λίγο αλάτι και γιαούρτι. Ανακατεύουμε. Κόβουμε μερικές φέτες από το μπαγιάτικο ψωμί μας και τις βάζουμε μέσα στο μείγμα μας. Βάζουμε στο τηγάνι και ψήνουμε. Σερβίρουμε με μέλι, ζάχαρη ή ότι άλλο επιθυμούμε.