Υλικά
8 αυγά φρέσκα
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό Total 2%
2 κουταλιές σούπας βούτυρο φρέσκο
½ φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 πρέζα μπούκοβο γλυκό ή καυτερό
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1/2 λεμόνι
Αλάτι
Â
Εκτέλεση
Bάζουμε το βούτυρο να κάψει σε ένα φαρδύ τηγάνι.
Ρίχνουμε τα αβγά, τα αλατίζουμε και τα τηγανίζουμε όπως μας αρέσουν.
Όταν είναι σχεδόν έτοιμα, τα περιχύνουμε με το γιαούρτι ανακατεμένο με το σκόρδο.
Τα ψήνουμε για 2-3 λεπτά ακόμα και κατεβάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά.
Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και το μπούκοβο και στο τέλος στύβουμε από πάνω το λεμόνι.
Chef: Δημήτρης Σκαρμούτσος