
Υλικά
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 κουταλιές της σούπας τριμμένη ντομάτα
350 γρ. μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα ή στην μέση ανάλογα με το μέγεθος
1 ½ κουταλάκι πάπρικα
Αλάτι και πιπέρι
3 κουταλιές σούπας στραγγιστό γιαούρτι Total2 %
Ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
Εκτέλεση
-
- Σοτάρουμε το κρεμμύδι ελαφρά στο χυμό τομάτας για 1 λεπτό, ανακατεύοντας περιστασιακά.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα τσιγαρίζουμε σε δυνατή φωτιά για 2 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχεία. Προσθέτουμε την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
- Στη συνέχεια βγάζουμε το τηγάνι από την φωτιά και ανακατεύουμε το γιαούρτι με τα μανιτάρια.
- Σερβίρουμε τα πασπαλισμένα με μαϊντανό.
Chef: Δημήτρης Σκαρμούτσος