ΥΛΙΚΑ
8 παξιμάδια “ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΓΕΥΣΗ” για το σερβίρισμα
6 ντομάτες
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
3 πράσινες πιπεριές κέρατο
4-5 κουτ. φύλλα φρέσκου βασιλικού
200 γρ. μαστέλο Χίου
1 ματσάκι ρόκα
12 καππαρόφυλλα
κάππαρη
ελιές
ελαιόλαδο
ξίδι μπαλσάμικο
αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβετε τις ντομάτες, το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τη ρόκα.
Βάζετε σε ένα μπολ τα ψιλοκομμένα σαλατικά, αλατίζετε και προσθέτετε τα καππαρόφυλλα, τον φρέσκο βασιλικό, ελαιόλαδο και 2 κουταλιές ξίδι μπαλσάμικο.
Κόβετε το τυρί σε φέτες και κάθε φέτα σε λεπτές λωρίδες. Το ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο και το ψήνετε σε αντικολλητικό τηγάνι ή στον φούρνο.
Βάζετε το ψημένο τυρί, την κάππαρη και τις ελιές επάνω στη σαλάτα και σερβίρετε πάνω στα παξιμάδια.