Τροφές που βοηθούν να “κάψουμε” το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς!

liposkoilias_05.jpg

03 

 

«Κάψτε» το λίπος με… λίπος!

Μια μελέτη του 2009 που δημοσιεύθηκε στο British Journal of Nutrition, έδειξε ότι οι συμμετέχοντες της έρευνας που κατανάλωναν τα περισσότερα ακόρεστα λιπαρά οξέα είχαν χαμηλότερο δείκτη μάζας σώματος και λιγότερο κοιλιακό λίπος από εκείνους που κατανάλωναν λιγότερα μονοακόρεαστα λιπαρά οξέα. Τα ακόρεστα λιπαρά οξέα συναντώνται σε υψηλότερης ποιότητας τρόφιμα όπως τα λιπαρά ψάρια, το ελαιόλαδο, οι ξηροί καρποί και το αβοκάντο.