Φρουτοσαλάτα σε “Αγκαλιά” ΠΤΙ-ΜΠΕΡ

new40_agalia.jpg

Χρόνος Προετοιμασίας: 30’ Για 6 τεμάχια

Υλικά
1 πακέτο ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Παπαδοπούλου
180 g λευκή σοκολάτα
50 ml γάλα (5 κουταλιές της σούπας)
1 μπανάνα
15 φράουλες
1 τσαμπάκι μαύρα σταφύλια
3 κουταλιές του γλυκού μέλι θυμαρίσιο
3 κουταλιές του γλυκού χυμό λεμονιού

Εκτέλεση
Λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα σε μπαιν μαρί. Για κάθε ατομική φρουτοσαλάτα χρησιμοποιούμε 5 μπισκότα, των οποίων τις άκρες βουτάμε στη σοκολάτα και ενώνουμε στηρίζοντας τα μπισκότα μεταξύ τους. Αφήνουμε στο ψυγείο να σταθεροποιηθούν. Πλένουμε και κόβουμε σε φέτες τις φράουλες και τη μπανάνα. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ, μαζί με τα σταφύλια, το μέλι και το χυμό λεμονιού. Γεμίζουμε τις «αγκαλιές» με τη φρουτοσαλάτα. Ανακατεύουμε το γάλα στη σοκολάτα που έχει περισσέψει, φτιάχνοντας έτσι μια sauce σοκολάτας και κάνουμε σχέδια με ένα κουτάλι σε κάθε πιάτο. Τοποθετούμε από επάνω τα έτοιμα γλυκά μας και σερβίρουμε. Για περισσότερο άρωμα, μπορούμε να προσθέσουμε στη φρουτοσαλάτα 3 κουταλιές του γλυκού.